We mogen vanaf 19 mei 2021 weer open. Tickets voor onze workshops zijn te koop via onze webshop. Check onze website voor workshopdatums en mail voor vragen en reserveringen naar info@muithuis.nl
We mogen vanaf 19 mei 2021 weer open. Tickets voor onze workshops zijn te koop via onze webshop. Check onze website voor workshopdatums en mail voor vragen en reserveringen naar info@muithuis.nl

ROOFVOGELSHOWS

Tijdens een roofvogelshow maken toeschouwers kennis met o.a. uilen, arenden, valken en gieren.  Het publiek kijkt bovendien niet alleen toe wanneer deze betoverende vogels kun kunsten tonen, maar mag ook meemaken hoe het voelt om een roofvogel op de hand te hebben.

Wij hebben een groot aantal getrainde roofvogels en uilen die dit werk met plezier doen. Wij verzorgen deze evenementen op een door u gekozen locatie. Natuurlijk kunnen de voorstellingen ook op onze eigen sfeervolle locatie gegeven worden.

Onze vogels

Onze vogels zijn het stralende middelpunt. Niet alleen in de shows, maar ook in ons leven. De meeste van onze vogels zijn al vanaf zeer jonge leeftijd bij ons en zijn dus ook door ons getraind. De band die we met deze vogels hebben is er een voor het leven.

We betrekken de vogels al op jonge leeftijd bij onze shows. Zo wennen ze aan bijvoorbeeld kinderen en honden en laten ze zich op latere leeftijd nergens meer door uit het veld slaan. Na hun training, die zo'n drie maanden duurt, zijn de vogels echte professionals.

Onze valkeniers

Dierenwelzijn staat bij ons voorop. Ons team bestaat daarom uitsluitend uit valkeniers met twee belangrijke kenmerken: een passie voor omgang met dieren en kennis van werken met dieren.

Om de kneepjes van het vak leren hebben de valkeniers in ons team daarom allemaal een valkerij diploma of zijn ze bezig deze te behalen. Daarnaast worden de jonge valkeniers begeleid door oprichters Ivo en Patricia, welke beide meer dan 25 jaar ervaring hebben met roofvogels. Zo zorgen we ervoor dat onze vogels altijd kundig en met liefde worden behandeld.

 

Interesse in een show?

Van 1 april tot en met 31 oktober geven we shows met onze vogels. We beschikken altijd over ruim voldoende vogels en valkeniers zodat de shows van topkwaliteit zijn.

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere roofvogelshows? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over beschikbare datums, prijzen en praktische informatie.

Contact informatie

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier hieronder in en we nemen z.s.m. contact met je op

Contact informatie

E-mail

info@muithuis.nl
info@dutchhuntingfalcons.nl

Kantoortijden:

Maandag - vrijdag:
09:00 - 17:00

Telefoonnummer

0486 43 69 37

Get social

has been added to the cart. View Cart