Inschrijvingen voor workshops zijn open. De workshops gaan door wanneer doorstroomlocaties zoals dierentuinen open mogen. Tickets zijn te koop via onze webshop. Mail voor vragen naar info@muithuis.nl
Inschrijvingen voor workshops zijn open. De workshops gaan door wanneer doorstroomlocaties zoals dierentuinen open mogen. Tickets zijn te koop via onze webshop. Mail voor vragen naar info@muithuis.nl

Vergaderingen

Gedurende het hele jaar openen wij de poorten voor vergaderingen op onze unieke locatie. Wil je ook graag even weg zijn van alle drukte van de stad? Wij helpen je daar graag mee. Kom tot rust in de buitenlucht en doe nieuwe energie op met onze vogels.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Ontdek de mogelijkheden voor een vergadering op onze locatie

OPENINGSTIJDEN

Standaard openingstijden voor vergaderingen:

09:00 - 18:00

Een andere tijd in gedachten? We denken graag met je mee, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

CAPACITEIT

De capaciteit hangt af van van uw wensen en het weer. Onze zaal is 68 m2 en biedt genoeg ruimte voor groepen tot 50 man.
Wenst u buiten te vergaderen? Dit is geen enkel probleem. We raden je wel aan met het weer rekening te houden, zodat het gezelschap zich ten alle tijden naar binnen kan verplaatsen.

VOORZIENINGEN

Bij het boeken van onze vergaderlocatie zijn een aantal opties standaard inbegrepen, zoals het gebruik van een whiteboard. Ben je benieuwd naar alle opties en te huren speciale voorzieningen? Neem dan contact met ons op.

HORECA

Als echte Brabantse bourgondiërs snappen wij als geen ander dat lekker eten en drinken alles beter maakt. Fris, bier en wijn, cake en verse belegde broodjes hebben wij standaard in het assortiment. Voor de meer culinaire wensen werken wij samen met een professionele cateraar. We denken graag met je mee, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

PRIJZEN

De prijzen van het boeken van onze locatie, de bijbehorende (horeca-)voorzieningen en bij te boeken opties (zoals een show of rondleiding) zijn te vinden in een overzichtelijke prijslijst.

Heb je speciale wensen, maar staan deze niet op de prijslijst? We denken graag met je mee, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Geïnteresseerd in een vergadering?

Even weg zijn van alle drukte in de stad kan de meest creatieve ideeën opleveren. Het Muithuis is hiervoor de perfecte plek; op onze landelijke locatie kun je je helemaal opladen. Onze vogels geven je bovendien een nieuwe impuls mee. Laat je inspireren door de dynamiek van een havik, de kracht van een arend of de snelheid van een slechtvalk. Wat voeg jij toe aan het team?

Contact informatie

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier hieronder in en we nemen z.s.m. contact met je op

Contact informatie

E-mail

info@muithuis.nl
info@dutchhuntingfalcons.nl

Kantoortijden:

Maandag - vrijdag:
09:00 - 17:00

Telefoonnummer

0486 43 69 37

Get social

has been added to the cart. View Cart