Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Onze vogels zijn niet alleen geweldig vermaak voor volwassenen, ook kinderen kunnen ze een onvergetelijke dag bezorgen. Tijdens onze kinderfeestjes kunnen de jarige job en zijn/haar vrienden speels kennis maken met onze liefste en stoerste roofvogels.

Op een luchtige manier vertellen we interessante en grappige weetjes over de vogels die we hebben. Het leukste van de middag is echter dat de kinderen zelf aan de slag gaan met de vogels.

Praktische informatie

Als ouder wil je natuurlijk een leuke middag voor je kind, maar het is ook fijn om zelf een leuke dag te beleven. We geven je daarom graag wat praktische informatie om eventuele zorgen en vragen weg te nemen.

Het programma is volledig aangepast op kinderen. Ze mogen alle vogels zien, maar op de handschoen krijgen ze alleen een kerkuiltje van zo'n 250 gram. Dit is een kleine uil met een enorm zacht en betrouwbaar karakter. De andere vogels die worden gevlogen heeft alleen de valkenier op de handschoen.

  • Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar
  • Het programma duurt 2 uur
  • Inclusief kleine pauze met een koek en ranja
  • Overdekte locatie aanwezig in geval van regen
  • Foto's maken tijdens het kinderfeestje is mogelijk

Kinderfeestje op de planning?

Van 1 april tot en met 31 oktober geven we kinderfeestjes met onze vogels. We beschikken altijd over ruim voldoende vogels en enthousiaste valkeniers die je een feestje om nooit te vergeten willen geven.

Is uw kind dol op dieren en bent u enthousiast over een kinderfeestje met onze vogels? Neem dan vrijblijvend contact op. We informeren u graag over beschikbare datums, prijzen en praktische informatie.

Contact informatie

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier hieronder in en we nemen z.s.m. contact met je op

Contact informatie

E-mail

info@muithuis.nl
info@dutchhuntingfalcons.nl

Werktijden:

Kantoor
Maandag - vrijdag:
09:00 - 17:00

Activiteiten
Op reservering

Telefoonnummer

0486 43 69 37

Get social

has been added to the cart. View Cart