Mogelijkheden

& arrangementen

Heeft u ook altijd al willen weten hoe een valkenier zijn vogels traint en hoe het is om zelf zo’n prachtige vogel te vliegen? Of wil je graag de kracht en snelheid van roofvogels op de gevoelige plaat vastleggen? Ontdek hier onze verschillende activiteiten met roofvogels

ONZE ARRANGEMENTEN

Ontdek onze verschillende activiteiten met roofvogels

VALKERIJ WORKSHOPS

Van april tot en met oktober openen wij de poorten voor onze unieke valkerijworkshops. Heeft u ook altijd al willen weten hoe een valkenier zijn vogels traint en hoe het is om zelf zo’n prachtige vogel te vliegen?

ROOFVOGEL SHOWS

Tijdens een roofvogelshow maken toeschouwers kennis met o.a. uilen, arenden, valken en gieren.  Het publiek kijkt bovendien niet alleen toe wanneer deze betoverende vogels kun kunsten tonen, maar mag ook meemaken hoe het voelt om een roofvogel op de hand te hebben.

FOTOWORKSHOPS

Meerdere malen per jaar geven wij met Canon-ambassadeur Steven Ruiter een fotoworkshop op onze locatie. U krijgt bij onze workshops uitgebreid de kans om onze indrukwekkende vogels te fotograferen in een mooie omgeving, zowel vliegend als in rust.

OVERIGE MOGELIJKHEDEN

Wil je graag iets met roofvogels doen, maar staat jouw idee er niet tussen? Geen zorgen, wij staan open voor ideeën! Een pakket op maat is zo gemaakt.

Contact informatie

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier hieronder in en we nemen z.s.m. contact met je op

Contact informatie

E-mail

info@muithuis.nl
info@dutchhuntingfalcons.nl

 

Werktijden:

 

Kantoor
Maandag - vrijdag:
09:00 - 17:00

 

Activiteiten
Op reservering

Telefoonnummer

0486 43 69 37

Get social

has been added to the cart. View Cart