Van 14 september tot en met 21 september zijn we niet op kantoor aanwezig. Boekingen en andere mails worden vanaf 22 september weer beantwoord.
Van 14 september tot en met 21 september zijn we niet op kantoor aanwezig. Boekingen en andere mails worden vanaf 22 september weer beantwoord.

De mogelijkheden

zijn eindeloos

Staat jouw droomevenement niet tussen de opties? Niet getreurd, we denken namelijk graag met je mee. Zowel voor bedrijven, individuen als groepen leveren we maatwerk. Van teambuilding tot het aanvliegen van trouwringen of een fotoshoot met roofvogels; de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

 

Op zoek naar een stoere en originele manier om jullie liefde te bezegelen? Daar helpen we jullie graag mee. Met onze meest ervaren en betrouwbare vogels kunnen we jullie trouwringen laten aanvliegen.

Heb jij de dynamiek van een havik, de kracht van een arend of de snelheid van een slechtvalk? Kom erachter tijdens onze workshop teambuilding. We helpen jullie door middel van onze roofvogels een sterker team te worden.

VOORBEELDEN

  • Vliegen voor fotoclubs
  • Fotoshoot met roofvogels
  • Trouwringen aanvliegen
  • Teambuilding
  • Rondleidingen

Een uitje op maat

Van een individu tot een voetbalstadion; nationale en internationale evenementen van alle formaten kunnen door ons worden verzorgd.

Wij hebben een groot aantal speciaal voor deze gelegenheden getrainde roofvogels en uilen die dit werk met grote inzet en plezier doen. Wij verzorgen deze evenementen op een door u gekozen locatie. Natuurlijk kunnen de voorstellingen ook op onze eigen sfeervolle locatie gegeven worden.

Wij kunnen alle roofvogel groepen aan het publiek vertonen (arend, gier, valk, buizerd, uil) en als het publiek het aandurft mogen ze zelf, onder begeleiding van de valkenier, ook met enkele van onze grote en kleinere roofvogels werken.

Contact informatie

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier hieronder in en we nemen z.s.m. contact met je op

Contact informatie

E-mail

info@muithuis.nl
info@dutchhuntingfalcons.nl

Werktijden:

Kantoor
Maandag - vrijdag:
09:00 - 17:00

Activiteiten
Op reservering

Telefoonnummer

0486 43 69 37

Get social

has been added to the cart. View Cart