De mogelijkheden

zijn eindeloos

Staat jouw droomevenement niet tussen de opties? Niet getreurd, we denken namelijk graag met je mee. Zowel voor bedrijven, individuen als groepen leveren we maatwerk. Van teambuilding tot het aanvliegen van trouwringen of een fotoshoot met roofvogels; de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

 

Hoe goed ken je je collega’s en/of werknemers nu eigenlijk echt? Tijdens onze teambuildingprogramma’s laten de roofvogels je team kennis maken met elkaar op een unieke wijze. Samenwerking, communicatie, vertrouwen en leiderschap komen tijdens deze workshop uitgebreid aan bod.

Op zoek naar een stoere en originele manier om jullie liefde te bezegelen? Daar helpen we jullie graag mee. Met onze meest ervaren en betrouwbare vogels kunnen we jullie trouwringen laten aanvliegen.

Tijdens de ongeveer 45-60 minuten durende rondleiding wordt uitgebreid verteld over de vele bijzonderheden van onze vogels en is er nog de mogelijkheid om met een van onze uilen op de foto te gaan en/of met enkele van onze vogels te vliegen.

VOORBEELDEN

  • Trouwringen aanvliegen
  • Rondleidingen
  • Vliegen voor fotoclubs
  • Fotoshoot met roofvogels
  • Teambuildingsworkshop

Een uitje op maat

Van een individu tot een voetbalstadion; nationale en internationale evenementen van alle formaten kunnen door ons worden verzorgd.

Wij hebben een groot aantal speciaal voor deze gelegenheden getrainde roofvogels en uilen die dit werk met grote inzet en plezier doen. Wij verzorgen deze evenementen op een door u gekozen locatie. Natuurlijk kunnen de voorstellingen ook op onze eigen sfeervolle locatie gegeven worden.

Wij kunnen alle roofvogel groepen aan het publiek vertonen (arend, gier, valk, buizerd, uil) en als het publiek het aandurft mogen ze zelf, onder begeleiding van de valkenier, ook met enkele van onze grote en kleinere roofvogels werken.

Contact informatie

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier hieronder in en we nemen z.s.m. contact met je op

Contact informatie

E-mail

info@muithuis.nl
info@dutchhuntingfalcons.nl

Werktijden:

Kantoor
Maandag - vrijdag:
09:00 - 17:00

Activiteiten
Op reservering

Telefoonnummer

0486 43 69 37

Get social

has been added to the cart. View Cart