ROOFVOGELSHOWS

Tijdens een roofvogelshow maken toeschouwers kennis met o.a. uilen, arenden, valken en gieren. Het publiek kijkt bovendien niet alleen toe wanneer deze betoverende vogels kun kunsten tonen, maar mag ook meemaken hoe het voelt om een roofvogel op de hand te hebben.

Wij hebben een groot aantal getrainde roofvogels en uilen die dit werk met plezier doen. Wij verzorgen deze evenementen op aanvraag op een door u gekozen locatie. Natuurlijk kunnen de shows ook op onze eigen sfeervolle locatie gegeven worden.

Let op: wij geven alleen roofvogelshows op aanvraag. Er is geen vast showprogramma op onze locatie.

Tip: kijk bij onze valkerijworkshops. Dit zijn groepsworkshops op vaste datums.

Praktische informatie

Op zoek naar een roofvogelshow? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben ruim 25 jaar ervaring op onze naam. We weten daarom als geen ander de juiste show neer te zetten bij ieder publiek.

Goed om te weten:

  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Shows mogelijk in het Nederlands, Duits en Engels
  • Zowel op eigen locatie als externe locatie mogelijk
  • Verschillende opties qua lengte show en aantal vogels
  • Alleen op aanvraag (er is geen vast showprogramma op onze locatie)
  • Het welzijn van de onze vogels moet ten alle tijden gewaarborgd zijn. Bekijk hieronder de voorwaarden.
  • Wij vliegen niet op kermissen, braderieën, markten en andere soortgelijke evenementen die stress bij onze vogels opleveren.
  • Mogelijk van 15 maart tot 1 december

Onze vogels

Onze vogels zijn het stralende middelpunt. Niet alleen in de shows, maar ook in ons leven. De meeste van onze vogels zijn al vanaf zeer jonge leeftijd bij ons en zijn dus ook door ons getraind. De band die we met deze vogels hebben is er een voor het leven.

We betrekken de vogels al op jonge leeftijd bij onze shows. Zo wennen ze aan bijvoorbeeld kinderen en honden en laten ze zich op latere leeftijd nergens meer door uit het veld slaan. Na hun training, die zo'n drie maanden duurt, zijn de vogels echte professionals.

Onze valkeniers

Dierenwelzijn staat bij ons voorop. Ons team bestaat daarom uitsluitend uit valkeniers met twee belangrijke kenmerken: een passie voor omgang met dieren en kennis van werken met dieren.

Om de kneepjes van het vak leren hebben de valkeniers in ons team daarom allemaal een valkerij diploma of zijn ze bezig deze te behalen. Daarnaast worden de jonge valkeniers begeleid door oprichters Ivo en Patricia, welke beide meer dan 25 jaar ervaring hebben met roofvogels. Zo zorgen we ervoor dat onze vogels altijd kundig en met liefde worden behandeld.

 

Interesse in een show?

Van 15 maart tot 1 december geven we op aanvraag shows met onze vogels. We beschikken altijd over ruim voldoende vogels en valkeniers zodat de shows van topkwaliteit zijn.

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere roofvogelshows? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over beschikbare datums, prijzen en praktische informatie.

Let op: wij geven alleen roofvogelshows op aanvraag.
Er is geen vast showprogramma op onze locatie.
Tip: kijk bij onze valkerijworkshops. Dit zijn groepsworkshops op vaste datums.

 

 

 

Contact informatie

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier hieronder in en we nemen z.s.m. contact met je op

Contact informatie

E-mail

info@muithuis.nl
info@dutchhuntingfalcons.nl

 

Werktijden:

Kantoor
Maandag - vrijdag:
09:00 - 17:00

 

Activiteiten
Op reservering

Telefoonnummer

0486 43 69 37

Get social

has been added to the cart. View Cart