WORKSHOP BOEKEN

Boek hier je deelnameaan onze valkerijworkshops

Tijdens onze valkerijworkshop waan je jezelf valkenier voor een dag. Leer de kneepjes van het vak van een echte valkenier en kom oog in oog met onze prachtige roofvogels en uilen. Na een informatieve rondleiding wandelen we met de groep door de bossen met een vogel op de arm en is er uitgebreid de tijd voor alle brandende vragen. Uiteraard mag het zelf vliegen met onze indrukwekkende vogels niet ontbreken. Van schattig kerkuiltje tot imposante arend; ze zijn allemaal van de partij. Jij ook?

Ook met voucher Belevenissen.nl reserveert u via ons boekingssysteem.

  • Iedere bon geeft recht op 1 ticket
  • Kies het aantal tickets en voer de vouchercode(s) in of upload uw bon
  • Kies in het volgende scherm voor 'Belevenissen.nl' en bevestig door op 'Workshop boeken' te klikken. Uw reservering is nu compleet.

Wilt u naast uw Belevenissenbon nog extra tickets bijboeken en via Ideal betalen? Maak dan twee verschillende reserveringen.

PRIVÉWORKSHOP BOEKEN

Boek hier een privéworkshopvoor eigen gezelschap

Altijd al met roofvogels in aanraking willen komen? Pak nu je kans! Tijdens een privéworkshop leer de kneepjes van het vak van een echte valkenier en kom je oog in oog met onze prachtige roofvogels en uilen. Een uniek kijkje achter de schermen en antwoord op iedere vraag denkbaar. Uiteraard mag het zelf vliegen met onze indrukwekkende vogels niet ontbreken. Bovendien heb je bij een privéworkshop extra lang de tijd met onze vogels. Van schattig kerkuiltje tot imposante arend; ze zijn allemaal van de partij. Jij ook?

FAQ

Veel gestelde vragen

De workshop

De valkerijworkshop duurt van 13:00 tot 17:00. De poort gaat open om 12.30.

Tijdens de workshop krijg je eerst een inleiding in het leven van een valkenier. Wat doet een valkenier nou precies en wat moet je kunnen om valkenier te worden? Vervolgens worden de verschillende vogels getoond en kun je alvast bekijken welke vogel jou het meest aanspreekt.

Tijdens de wandeling die volgt mag je namelijk zelf jouw favoriete roofvogel op de hand nemen en krijg je de kans om een band met de vogel te vormen.

Na de pauze, waarin je met koffie, thee en een stuk gebak bij kunt komen, ga je weer zelf actief aan de slag met de roofvogels en kun je de snelheid, kracht en wendbaarheid van onze toppers zelf ervaren.

We proberen om de workshop door te laten gaan waar kan. In het geval van…

regen/onweer/storm: bij regenachtig of stormachtig weer passen we mogelijk het programma aan zodat we iets minder buiten zijn en wat meer overdekt zijn. We proberen de vogels onder een afdak te vliegen of zullen wat meer nadruk leggen op de overdekte activiteiten van de workshop. Onze ervaring leert dat er altijd wel een droog moment op de dag is waarbij we de vogels kunnen vliegen.

Bij extreme hitte: het belang van de vogels staat bij ons voorop. In het geval van extreme hitte proberen we onze vogels zo veel mogelijk op het koelste moment van de dag te vliegen en in de schaduw te houden. Schaduwplekken zijn volop aanwezig, zodat zowel de vogels als de deelnemers van de workshop een fijne ervaring hebben. Mogelijk verplaatsen we de workshop naar de ochtend.

Dat kan door te reserveren met ons boekingssysteem, en daar de gegevens van je belevenissenvoucher(s) in te voeren.

We kunnen de bon pas verzilveren als de workshop plaats heeft gevonden. Zorg ervoor dat je bon dus in ieder geval geldig is tot en met de dag van de workshop.

 

De locatie

De valkerijworkshop is te volgen voor mensen die moeilijk te been zijn. De wandeling is wellicht ongeschikt voor u. U kunt ervoor kiezen tijdens de wandeling op onze locatie te blijven en te genieten van een extra kop koffie of thee. Een privéworkshop heeft geen wandeling in het programma.

Let op: de workshop is vanwege het ongelijke terrein en het gebrek aan speciale sanitaire voorzieningen helaas niet geschikt voor mensen met een rolstoel.

We adviseren je graag over de verschillende horeca voorzieningen in bijvoorbeeld Uden, Grave en Nijmegen. Bel of mail ons gerust of vraag ons ernaar op de dag van de workshop.

Overige vragen

We adviseren je om kleding aan te doen waar je comfortabel in kan wandelen en die eventueel vies mag worden.

Ja, dit is tijdens de gehele workshop toegestaan.

 

We snappen dat het leuk is om foto’s te hebben van de workshop. Een niet betalende gast meenemen om foto’s te maken is echter geen optie. We vinden dit niet namelijk niet eerlijk tegenover de betalende deelnemers. Als je iemand mee wil nemen om foto’s te maken, zal deze persoon dus ook een ticket moeten kopen. Of vraag een van de andere deelnemers of ze een foto willen nemen.

Je kunt meedoen vanaf 12 jaar, mits je een begeleider meeneemt. Vanaf 16 jaar kun je meedoen zonder begeleider.

Contact informatie

Neem contact met ons op

Vul het contactformulier hieronder in en we nemen z.s.m. contact met je op

Contact informatie

E-mail

info@muithuis.nl
info@dutchhuntingfalcons.nl

 

Werktijden:

Kantoor
Maandag - vrijdag:
09:00 - 17:00

 

Activiteiten
Op reservering

Telefoonnummer

0486 43 69 37

Get social

has been added to the cart. View Cart